Spring naar inhoud

Het project

Groene ontmoetingsplekken creëren in de omgeving Botteskerkpark en Osdorper Ban. Plekken waar je tot rust kan komen en elkaar kan ontmoeten.


Het idee is om groene ontmoetingsplekken te creëren in de omgeving Botteskerkpark en Osdorper Ban. Plekken waar je tot rust kan komen, elkaar kan ontmoeten, even weg van alle hectiek en verkeerslawaai en in contact kan komen met de natuur. 
 
Op deze plekken wordt nieuw idyllisch groen aangelegd, bankjes waar mensen kunnen ontspannen en elkaar ontmoeten, en een moestuin en kruidentuin waar bewoners gezamenlijk kunnen tuinieren. 

Ontmoet elkaar op een van de bankjes onder de buurtboom. De bankjes worden gemaakt van natuurlijke materialen, en stenen bankjes van mozaïek ontworpen door de bewoners. Rondom deze bankjes komen wilde bloemen, mooie bomen en struikgewassen. Daarnaast komt er een kunstwerk; bijvoorbeeld houtsnijwerk gemaakt door jongeren uit de wijk. 

Planning

Dit project is onderdeel van Buurtbudget Nieuw-West. In 2022 is dit project door de bewoners van Nieuw-West gekozen en in 2023 is dit project tot uitvoering gebracht.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren